Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
20
g ulei vegetal
ou 20 g ulei de măsline - 200 g dovlecei, tăiați felii (2 cm), feliile tăiate în sferturi (2 cm)
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 923 kJ / 220 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sódio
- 6 mg
Receitas alternativas
Salată de fenicul proaspăt
10 Min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 Min
Vin fiert, cu mere
25 Min
Fasole verde rumenită ușor
25 Min
Vinete sotate (200 g)
30 Min
Salată de cartofi și legume, cu pui
1h 15min
Somon cu tăiței din dovlecei
25 Min
Punci de mere
30 Min
Vinete sotate (400 g)
Nenhuma avaliação
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min
Sos de legume pentru paste
40 λεπτ.
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 Min