Dispositivos e acessórios
Porcini mushroom risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
486 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Salmorejo
2h 10min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Hungarian goulash
1h 30min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Grilled eggplant dip
2h
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Milanese risotto
25min
Mushroom pâté
1h 15min
Polenta
25min