Dispositivos e acessórios
Porcini mushroom risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
486 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Asparagus and saffron risotto
35min
Prawn and saffron risotto
30min
Halva semifreddo
7h 30min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Milanese risotto
25min
Saffron arancini
25h 25min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Asparagus risotto
40min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Pumpkin tahini smash
40min