Dispositivos e acessórios
Porcini mushroom risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
486 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Basic cheesecake
10h
Pâtè with Riesling
3h
Ribollita
50min
Mushroom pâté
1h 15min
Sicilian Prawn Salad
Ninguna valoración
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Asparagus and saffron risotto
35min
Pumpkin and ginger soup
35min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Sicilian Caponata
30min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min