Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 15min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2868 mg
Proteína
5 g
Energia
575 kJ /
137 kcal
Gordura
4 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome to the World of Sous-vide
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Fish and Avocado Loaf
2h
Black sesame cream soup
15min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Mint Courgettes
30min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Focaccia with onions
2h