Dispositivos e acessórios
Miso carbonara udon
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
dried chilli flakes (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
924.8 mg
Proteína
15.3 g
Energia
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mapo tofu
30min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Yu Sang
1h
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Summer seafood soup
45min
Ginger Pork
25min
Tomato-egg drop soup
20min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Braised Yee Mee
30min