Dispositivos e acessórios
Miso carbonara udon
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
dried chilli flakes (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
924.8 mg
Proteína
15.3 g
Energia
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Couscous with Lamb and Vegetables
Ninguna valoración
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Miso Carbonara Udon
25min
Bibimbap burrito
45min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Braised Rice Wine Fish
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Soy Sauce Prawns
30min