Dispositivos e acessórios
Miso carbonara udon
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
dried chilli flakes (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
924.8 mg
Proteína
15.3 g
Energia
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Rice Wine Fish Fillet
Nenhuma avaliação
Miso Carbonara Udon
25min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min