Dispositivos e acessórios
Miso carbonara udon
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
dried chilli flakes (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
924.8 mg
Proteína
15.3 g
Energia
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Sicilian Prawn Salad
40min
Bibimbap burrito
45min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
White chocolate chip cookies
1h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min