Dispositivos e acessórios
Miso carbonara udon
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
dried chilli flakes (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
924.8 mg
Proteína
15.3 g
Energia
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Braised Dongpo Pork
Nenhuma avaliação
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Miso Carbonara Udon
25min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Long Bean Rice
1h 10min
Salted Chicken
5h 10min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Braised Yee Mee
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min