Smoked salmon slice

Smoked salmon slice

3.7 23 avaliações
Preparação 10min
Total 2h 40min
6 portions

Ingredientes

Rice base
  • butter softened, plus extra for greasing
    40 g
  • white rice
    300 g
  • water
    900 g
  • egg
    1
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Salmon
  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    50 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • butter softened
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • curry powder
    1 ½ tsp
  • full cream milk
    320 g
  • mayonnaise (see Tips)
    50 g
  • egg
    1
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • smoked salmon cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 pinch
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • sesame seeds (optional)
    ½ tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 506.3 kcal / 2126.8 kJ
Proteína 19.3 g
Gordura 26.3 g
Hidratos de carbono 48.2 g
Fibra 1 g
Gordura saturada 12 g
Sódio 793.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...