Versões compatíveis
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g dried cranberries
- 50 g ruby port
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 sprig fresh sage, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 300 g rindless bacon rashers
- 20 g salted butter
- 500 g pork mince
- 50 g lupin flakes
- 1 egg
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 464 kJ / 110.4 kcal
- Proteína
- 11.2 g
- Hidratos de carbono
- 4.2 g
- Gordura
- 5.3 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sódio
- 452.4 mg
Receitas alternativas
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Cypriot grain salad
45min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Béarnaise sauce
10min
Beetroot salad
10min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29h 30min
Almond biscotti
3h 30min
Brandy cream
15min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Chicken velouté meal
40min