
Dispositivos e acessórios
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
Preparação 20min
Total 1h 55min
16 portions
Ingredientes
-
dried cranberries50 g
-
ruby port50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh sage leaves only, plus extra for garnishing1 sprig
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
rindless bacon rashers300 g
-
salted butter20 g
-
pork mince500 g
-
lupin flakes50 g
-
egg1
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary for garnishing1 - 2 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
110.4 kcal /
464 kJ
Proteína
11.2 g
Gordura
5.3 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
452.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia