Dispositivos e acessórios
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter cookies
-
cream, 30-40% fat100 g
-
flour plus extra for flouring100 g
-
baking powder½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
salt½ tsp
Herb sauce
-
parsley (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
fresh chives (approx. 10 g), cut in rings1 bunch
-
crème fraîche, 15% fat200 g
-
milk30 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
agave syrup10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
6 tsp lumpfish roecaviar6 tsp
-
fresh cress6 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
258.3 mg
Proteína
8.3 g
Energia
744 kJ /
177.8 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Potato and Rosemary Focaccia
Nenhuma avaliação
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1h
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Rustic bread
2h
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Creamy pea soup
40min