Dispositivos e acessórios
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter cookies
-
cream, 30-40% fat100 g
-
flour plus extra for flouring100 g
-
baking powder½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
salt½ tsp
Herb sauce
-
parsley (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
fresh chives (approx. 10 g), cut in rings1 bunch
-
crème fraîche, 15% fat200 g
-
milk30 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
agave syrup10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
6 tsp lumpfish roecaviar6 tsp
-
fresh cress6 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
258.3 mg
Proteína
8.3 g
Energia
744 kJ /
177.8 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spring onion pork ribs
1h
Pork Humba
Nenhuma avaliação
Asian Chicken Noodle Soup
Nenhuma avaliação
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Nenhuma avaliação
Spicy Zucchini Noodles
10min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Onion Skin Broth
1h 5min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Beef Stroganoff
1h
Asparagus Sauté
15min