Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ lemon, preferably organic, zest only
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only
- 1 garlic clove
- ½ fresh chilli
- 60 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g quinoa
- 600 g fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)
- 160 g peppers, cut in pieces
- 50 g red onions, cut in pieces
- 120 g cucumber, cut in pieces
- 150 g feta cheese, cut in pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp vinegar
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g plum tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only (150-200 g), sliced
- 100 g kale, thinly sliced,
- 1 tbsp pumpkin seeds (opcional)
- 2 tbsp dried cranberries (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2238 kJ / 534 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Gordura
- 37 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ratatouille
40min
Chicken and warm potato salad
55 min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Guacamole
10 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Crunchy Granola
Nenhuma avaliação
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Arabian chicken with couscous
45min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min