Pate de ficat cu Riesling

Pate de ficat cu Riesling

4.1 27 avaliações
Preparação 15min
Total 3h
6 porții

Ingredientes

  • apă
    400 g
  • ficat de rață, crud bine curățat
    250 g
    ficat de pui, bine curățat
  • foaie de dafin, uscată
    ½
  • piper negru boabe
    6
  • vin Riesling
    150 g
  • unt sărat moale, tăiat bucăți
    180 g
  • vin de Porto sau coniac
    1 lingură
  • sare
    1 ¾ linguriță
  • piper negru măcinat
    ⅛ linguriță
  • pâine prăjită, pentru servire

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 353.9 mg
Proteína 7.4 g
Energia 1111.7 kJ / 264.7 kcal
Gordura 26.4 g
Fibra 0.1 g
Gordura saturada 16.6 g
Hidratos de carbono 0.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...