Dispositivos e acessórios
Rosemary and eschalot gravy
Preparação 10min
Total 30min
300 g
Ingredientes
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Sódio
798.5 mg
Proteína
13.5 g
Energia
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Gordura
54.9 g
Fibra
16.2 g
Gordura saturada
27.7 g
Hidratos de carbono
88 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pineapple and orange glazed ham
2h
Traditional gravy
25min
Mushroom sauce
20min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Oysters Mignonette
5min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Chimichurri
5min
Diane sauce
20min
Thai red chicken curry
30min
Chunky basil pesto dip
10min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min