Versões compatíveis
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3793 kJ / 907 kcal
- Proteína
- 58 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 66 g
- Gordura saturada
- 32 g
- Fibra
- 9 g
- Sódio
- 752 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Pea and Lardo Soup
1h 5 min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min