Dispositivos e acessórios
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Preparação 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.2 g
Energia
2397 kJ /
573 kcal
Gordura
52 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Easter
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Pomegranate Smoothie Bowl
5 Min
Kiwi and Ginger Smoothie
10 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min