Dispositivos e acessórios
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Preparação 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.2 g
Energia
2397 kJ /
573 kcal
Gordura
52 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Easter
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Halloumi Salad
20min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Shakshuka
50min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min