Dispositivos e acessórios
Tapenade
Preparação 5min
Total 10min
280 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 gram
Sódio
816 mg
Proteína
1.2 g
Energia
675 kJ /
160.5 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise sauce
20min
Sun-dried tomato tartare
15min
Muhamara dip
30min
Caponata
50min
Sabayon
15min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Muhamara dip
5min