Dispositivos e acessórios
Spinach potato soup with savoury egg custard
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Savoury egg custard
-
eggs4
-
full cream milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach potato soup
-
brown onion cut into halves80 g
-
oil20 g
-
celeriac40 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks white part only, cut into slices (1 cm)80 g
-
water800 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
250 g frozen spinach leaves, defrostedfresh spinach leaves250 g
-
thickened cream80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
797 kJ /
191 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Carrot and coriander soup
30min
Ratatouille
40min
Zucchini soup
25min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Beetroot soup (gut health)
40min
Broccoli almond soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min