
Dispositivos e acessórios
Spinach potato soup with savoury egg custard
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Savoury egg custard
-
eggs4
-
full cream milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach potato soup
-
brown onion cut into halves80 g
-
oil20 g
-
celeriac40 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks white part only, cut into slices (1 cm)80 g
-
water800 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
thickened cream80 g
Nutrição por 1 portion
Energia
191 kcal /
797 kJ
Proteína
8 g
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
11 g
Fibra
2.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curried carrot and ginger soup
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Vegetable soup
35min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Broccoli almond soup
30min
Broccoli soup with sage oil
30min
Pumpkin and ginger soup
35min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25min
Irish Potato Soup
35min