Dispositivos e acessórios
Far Breton with prunes
Preparação 10min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
84.3 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
42.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Desserts
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Macadamia chocolate cookies
45min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Carrot and coriander soup
30min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35min
Mixed berry clafoutis
40min
Spiced carrot porridge
25min
Santiago cake
1h 20min