Dispositivos e acessórios
Spaghetti Vongole
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
795.5 mg
Proteína
34.3 g
Energia
2510 kJ /
600.5 kcal
Gordura
21.5 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Miso Carbonara Udon
25min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Alpine Macaroni
45min
Spooky Spaghetti and Meatballs (TM6 & TM5)
1h 25min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2h 30min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Mixed berry jam tart
2h 35min
Boozy Peach and Mint Iced Tea
2h 25min
Shrimp Cakes
30min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min