Dispositivos e acessórios
Mango cheesecake
Preparação 20min
Total 6h 35min
12 slices
Ingredientes
Almond and macadamia base
-
butter for greasing
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
salt1 pinch
-
pure maple syrup1 tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
titanium strength gelatine leaves5
-
cold water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks260 g
-
cream cheese softened and cut into pieces500 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Mango coulis
-
coconut sugar20 g
-
fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
182 mg
Proteína
7.8 g
Energia
2007.6 kJ /
477.9 kcal
Gordura
41 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
20.2 g
Hidratos de carbono
20.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Naturally Sweet
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caribbean carrot cake
2h 10min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Baked cheesecake
2h 55min
Butter chicken
55min
Lemon cake
2h
Banana sesame cake
4h 20min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Passionfruit and coconut slice
5h
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Chai tea
15min