Dispositivos e acessórios
Hazelnut torte
Preparação 15min
Total 3h 15min
12 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
raw sugar250 g
-
hazelnuts plus extra for decorating250 g
-
salt1 pinch
-
water40 g
-
egg yolks8
-
cornflour60 g
-
plain flour40 g
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
egg1
-
caster sugar100 g
-
instant granulated coffee10 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
desiccated coconut for decorating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
113.8 mg
Proteína
10.1 g
Energia
2047 kJ /
487.4 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
12.3 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Vitality truffles
25min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Banana bread
1h 50min
Marble cake
2h
Black forest pudding
1h 15min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Almond pastry
25min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Rustic bread
2h