
Dispositivos e acessórios
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
115 kcal /
481 kJ
Proteína
2 g
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
14 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
470 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Holiday Celebration
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos