Dispositivos e acessórios
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
470 mg
Proteína
2 g
Energia
481 kJ /
115 kcal
Gordura
7 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Celebration
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Carrot Ginger Soup
20 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Hummus
10 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Pea Soup
30 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min