Dispositivos e acessórios
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
470 mg
Proteína
2 g
Energia
481 kJ /
115 kcal
Gordura
7 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Celebration
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Borscht
25 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min