Dispositivos e acessórios
Mushroom and Wild Rice Soup
Preparação 10min
Total 30min
1 portion
Ingredientes
-
wild rice1 ½ oz
-
warm water to soak
-
yellow onion in pieces2 ½ oz
-
garlic clove1
-
vegetable oil½ oz
-
cremini mushrooms sliced3 ½ oz
-
vegetable stock7 oz
-
coconut milk5 oz
-
dried oregano½ tsp
-
dried bay leaf (opcional)1
-
all-purpose flour½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
chopped fresh parsley (opcional) to garnish
-
lime (opcional) cut into wedges1
-
crusty bread to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
641.9 mg
Proteína
8.8 g
Energia
2102.6 kJ /
502.5 kcal
Gordura
34.2 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
21.7 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for One
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Split Pea Soup
2h 10min
Barley and Tomato Salad
45min
Split Pea Soup
1h 25min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Pea Soup
30min