Dispositivos e acessórios
Mexicaanse rozemarijnpunch
Preparação 5min
Total 10min
2 porties
Ingredientes
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
1 g
Energia
899 kJ /
215 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentijn
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Margarita
10min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Hazelnootijs
Nenhuma avaliação
Mojito
10min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
BBQ-saus
20min
Perzik Bellini
5min
Choronsaus
20min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nenhuma avaliação