Dispositivos e acessórios
Mexicaanse rozemarijnpunch
Preparação 5min
Total 10min
2 porties
Ingredientes
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
1 g
Energia
899 kJ /
215 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentijn
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
BBQ-saus
20min
Scandinavische brunch
Nenhuma avaliação
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
Burrito ontbijt
Nenhuma avaliação
Vloeibare karamel
25min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Caipirinha van mango
5min
Granaatappel Mojito
10min
Karamelsaus
1h 30min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min