Tomato basil chicken stew

Tomato basil chicken stew

3.5 78 avaliações
Preparação 20min
Total 35min
6 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • olive oil
    30 g
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • carrot cut into pieces (3-4 cm)
    200 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh basil leaves only (approx. 20 g), plus extra for garnishing
    3 - 4 sprigs
  • celery stalks cut into pieces (3-4 cm)
    2
  • canned tomatoes
    400 g
  • white wine
    40 g
  • tomato paste
    1 tbsp
  • dried oregano
    1 tbsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • skinless chicken thigh fillets cut into cubes (4 cm)
    800 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to season
    ½ tsp
  • canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
    800 g

Nutrição por 1 portion

Energia 388 kcal / 1629.7 kJ
Proteína 32.6 g
Gordura 18.9 g
Hidratos de carbono 16.2 g
Fibra 9.8 g
Gordura saturada 5.6 g
Sódio 854.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...