Dispositivos e acessórios
Irish stew
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
frozen green beans cut into bite-size pieces200 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
salted butter20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
pearl barley60 g
-
water300 g
-
carrots cut into rounds150 g
-
diced lamb (see Tips)500 - 600 g
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried bay leaves3
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
324.8 mg
Proteína
38.1 g
Energia
1710.4 kJ /
407.3 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
9.8 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
Irish lamb stew
6h 20min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef ragu
1h 25min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Quick chicken curry
35min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min