Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jackfruit filling
- 1 garlic clove
- 3 eschalots, cut into halves
- 2 tsp peanut oil
- 1 canned jackfruit in brine, drained (approx. 300 g after draining - see Tips)
- ½ tsp Chinese five spice
- 50 g hoi sin sauce
- 1 tbsp tamari
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tsp Sriracha sauce
- 1 tsp arrowroot starch
Vegetables
- 160 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 1 Lebanese cucumber, unpeeled, ends removed
- 1 carrot, trimmed and peeled
Assembly
- 12 sheets rice paper roll wrappers
- 100 g rice vermicelli noodles
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, cut into strips
- 3 sprigs fresh mint, leaves only, cut into strips
- 100 g fresh bean sprouts (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1507.5 kJ / 360.3 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 79.1 g
- Gordura
- 3.5 g
- Gordura saturada
- 0.6 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 632.9 mg
Receitas alternativas
Chicken laksa
30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa 10 dk
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Ancho chilli bean bowl
1sa
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Pulled pork burgers
4ωρ. 20 λεπτ.
Sichuan zucchini and eggplant
1sa 15 dk
Yellow Curry noodle soup
20min