Dispositivos e acessórios
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Preparação 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
White balsamic reduction (see Tips)
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Lamb rack
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
parsnips peeled and cut into pieces400 g
-
lamb rack well trimmed and cut into two small racks1
-
sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh rosemary4 sprigs
-
garlic cloves3
-
snow peas ends trimmed100 g
-
olive oil20 g
-
Port60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
61.7 g
Energia
3467 kJ /
825 kcal
Gordura
45.5 g
Fibra
9.7 g
Hidratos de carbono
31.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hollandaise sauce
15min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Prawn and saffron risotto
30min
Venison Wellington
3h 30min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Peppercorn sauce
20min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Sago plum pudding
28h 15min