Dispositivos e acessórios
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Preparação 15min
Total 3h 35min
10 portions
Ingredientes
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
944.5 mg
Proteína
46.6 g
Energia
1728.7 kJ /
411.6 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Lamb korma
4h
Easy satay chicken
40min
Chilli con carne
45min
Peppercorn sauce
20min
Creamy honey mustard chicken
1h
Sunday lamb roast (MEATER®)
1h 55min
Spicy peach and mango chutney
45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Creamy coconut chicken curry
30min
Thai red chicken curry
30min