Versões compatíveis
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Proteína
- 46.6 g
- Hidratos de carbono
- 3.6 g
- Gordura
- 23.5 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Fibra
- 1.4 g
- Sódio
- 944.5 mg
Receitas alternativas
Pork meatballs with couscous
50min
Beef and mushroom hot pot
2h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Beef ragu
1h 25min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Beef and beer pie
1h 40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Thai chicken wraps
40min
Lamb kleftiko
4h
Veal pizzaiola
40min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min