Skotske egg med sellerirot og gulrotsalat

Skotske egg med sellerirot og gulrotsalat

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 50min
6 porsjoner

Ingredientes

Egg
  • egg, medium kalde
    6
  • vann for å fylle opp til 1 l
Sellerirot-gulrotsalat
  • sellerirot delt i biter (2 cm)
    300 g
  • gulrot delt i biter (2 cm)
    300 g
  • yoghurt naturell
    100 g
  • majones
    20 g
  • sitronsaft ferskpresset
    10 g
  • honning
    10 g
  • salt
    1 ts
  • hvit pepper
    2 klype
Skotske egg
  • sjalottløk delt i to
    50 g
  • persille, fersk bare blader
    2 kvister
  • kjøtt, uten bein, med eller uten skinn delt i biter (3 cm)
    600 g
  • egg, medium
    2
  • sennep
    15 g
  • brødsmuler, tørket
  • salt
    1 ½ ts
  • hvit pepper
    ½ ts
  • hvetemel til dryssing
    20 g
  • brødsmuler, tørket
    70 g
  • frityrsteke olje
    1500 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 742 mg
Proteína 32.8 g
Energia 1933 kJ / 462 kcal
Gordura 26 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 5.7 g
Hidratos de carbono 24.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo