Dispositivos e acessórios
Russian salad
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.36 g
Energia
2269 kJ /
543 kcal
Gordura
44.73 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10h 15min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Nenhuma avaliação
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Guinean prawns
25min
Veal in tuna sauce
13h
Potato goulash
1h
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min