Dispositivos e acessórios
Russian salad
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.36 g
Energia
2269 kJ /
543 kcal
Gordura
44.73 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Trout with hollandaise sauce
50min
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min