Versões compatíveis
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Proteína
- 5.1 g
- Hidratos de carbono
- 15.2 g
- Gordura
- 3.3 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 120.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Thaise rode curry
1h
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Aardappel-wortel hapjes
Nenhuma avaliação
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Quinoapuddings met frambozensaus
Nenhuma avaliação
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nenhuma avaliação
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min