Versões compatíveis
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Proteína
- 5.1 g
- Hidratos de carbono
- 15.2 g
- Gordura
- 3.3 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 120.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30 min
Vijfzadenbrood
1h 50 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Groen gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Boterhammen met spinazie pesto
1j 55 menit