
Versões compatíveis
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g) koud
- water te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 106.2 kcal / 444.3 kJ
- Proteína
- 5.1 g
- Gordura
- 3.3 g
- Hidratos de carbono
- 15.2 g
- Fibra
- 2.3 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Sódio
- 120.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Rabarber-munt cocktail
2h
Balletjes met aubergines
1h
Vanille yoghurt
12h 20min
Kweeperentaart
Nenhuma avaliação
Chocolade broodpudding
1h 25min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Marshmallows
2h 30min