Dispositivos e acessórios
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
742.5 mg
Proteína
12 g
Energia
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
50.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarische smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Aardappelpuree met de Peeler
Nenhuma avaliação
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Kimchi mac&cheese
50min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Slasapje
Nenhuma avaliação
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Aardappelmuizen
Nenhuma avaliação
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min