Dispositivos e acessórios
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
742.5 mg
Proteína
12 g
Energia
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
50.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarische smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Hartenbroodjes
1h
Mediterrane kippenpastei
50min
Aardbeienpudding
2h 10min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nenhuma avaliação
Alpengratin
50min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Kipfilets pizzaiola
55min