Dispositivos e acessórios
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
742.5 mg
Proteína
12 g
Energia
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
50.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarische smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Aardappelgratin
1h 10min
Spek en fontina gerolde pizza
Nenhuma avaliação
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Nenhuma avaliação
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Tomatenmannetjes
Nenhuma avaliação
Vegan kaas dip
40min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Brusselse Wafels
1h