Dispositivos e acessórios
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Preparação 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
258.3 mg
Proteína
8.3 g
Energia
744 kJ /
177.8 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spek en fontina gerolde pizza
Nenhuma avaliação
Fruitkroon
Nenhuma avaliação
Paashaas apero-hapjes
Nenhuma avaliação
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Lichtblauw gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Spookachtige snacks
1h 15min
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Ananaspakketjes
1h
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min