Versões compatíveis
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
ou 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 8 porties
- Energia
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Proteína
- 263 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 255 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Driekoningentaart met pompoen
Nenhuma avaliação
Worstmummies
Nenhuma avaliação
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Pikante kalkoensatés
1h
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Bellini cocktail
5min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Erwten met ham
25min