Versões compatíveis
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
ou 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 8 porties
- Energia
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Proteína
- 263 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 255 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Nenhuma avaliação
Plakje marmercake met perzikvulling
Nenhuma avaliação
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Romige snijbietsoep
35 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Loempia’s
55min