Dispositivos e acessórios
Mosselen in kruidige tomatensaus
Preparação 15min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
1076 kJ /
257 kcal
Gordura
22 g
Fibra
1.1 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Viscurry
35min
Ratatouille
40min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Pâté in korst
10h
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min