Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g boter, cut in pieces, plus extra for greasing
- 60 g bloem, plus extra for dusting
- 150 g Gruyère kaas, cut in pieces
- 4 eieren
- 300 g melk
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat (opcional)
- ½ tl zout, cut in pieces
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1520 kJ / 363 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 28 g
- Fibra
- 0.4 g
Receitas alternativas
Kaascrackers
2h 30 min
Charoset
15 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Suikerpasta
Nenhuma avaliação
Salade van gehakte groenten
10 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min