Dispositivos e acessórios
Gebakken spinazie met eieren
Preparação 20min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
harde kaas defrosted50 g
-
diepvriesspinazie for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)500 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bloem50 g
-
melk500 g
-
boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
eieren6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
15 g
Energia
1327 kJ /
317 kcal
Gordura
24 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Aardappelkoekjes
45min
Half bolletje vanille en karamel
Nenhuma avaliação
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Asperge ovenschotel
1h 30min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Sojabolognese
40min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Preiquiche
1h 45min