Dispositivos e acessórios
Speltbrood
Preparação 10min
Total 1h 45min
30 sneetjes
Ingredientes
-
speltgranen700 g
-
water lauw550 g
-
4 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld40 g
-
suiker2 tl
-
zonnebloempitten100 g
-
piment, gemalen1 snuifje
-
gemalen koriander¼ tl
-
zout2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
4 g
Energia
406 kJ /
97 kcal
Gordura
2 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ijs van bevroren fruit
5min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Basis brooddeeg
5min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Traditionele vruchtenjam
55min
Boerenbrood
2h
Basisrecept Brood
3h
Vijfzadenbrood
1h 50min
Snel brood
50min