Dispositivos e acessórios
Rhubarb Infused Aperol Spritz
Preparação 10min
Total 1h 30min
6 glasses
Ingredientes
Rhubarb Syrup
-
rhubarb cut in pieces (3 cm), plus extra for garnish500 g
-
granulated sugar60 g
-
water60 g
-
orange juice only (approx. 50 g)1
Spritz
-
ice cubes or more to fill glasses12 - 18
-
Aperol120 g
-
Prosecco600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glass
Sódio
6.7 mg
Proteína
0.3 g
Energia
625.2 kJ /
149 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sipping on Summer
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Green Ombre Naked Cake
3h
Strawberries and Cream
20min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Jollof Rice
1h 20min
Black Lemonade
144h
Vegan Orange and Coconut Cake
2h 40min
Meringue Ghosts
12h 25min
Lime Fruit Dressing
10min
Granola
1h 40min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min