Dispositivos e acessórios
Lammegryte med dampede grønnsaker
Preparação 10min
Total 55min
4 porsjoner
Ingredientes
-
mynte, fersk kun blader5 kvister
-
hvitløksfedd1
-
rødløk delt i fire80 g
-
olivenolje20 g
-
lammekjøtt uten bein, delt i biter (2 cm)400 g
-
havsalt etter smak½ - 1 ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
nypoteter delt i biter (1 cm)200 g
-
grønne erter, på boks160 g
-
hakkete tomater, på boks400 g
-
vann100 g
-
laurbærblad, tørket1
-
blomkål buketter (2-3 cm)300 g
-
gulrot delt i skiver (5 mm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
30 g
Energia
1617 kJ /
386 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smak av vår
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação