Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Kalvestuing
Preparação 15min
Total 2h 10min
6 porsjoner
Ingredientes
-
hvitløksfedd1
-
timian, fersk1 kvist
-
laubærblad, fersk2
-
stangselleri delt i biter1
-
flatbladet persille, fersk1 bunt
-
purreløk delt i biter (1,5 cm)100 g
-
gulrot delt i biter (1,5 cm)150 g
-
salt juster etter smak1 ts
-
hvit pepper juster etter smak1 ts
-
vann900 g
-
kalvekjøtt i terninger (2-3 cm)1000 g
-
liten sjampinjong, fersk delt i to500 g
-
smør50 g
-
hvetemel50 g
-
kremfløte, 35 % fett100 g
-
eggeplomme2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
34.8 g
Energia
1892 kJ /
454 kcal
Gordura
30.7 g
Hidratos de carbono
9.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação