Dispositivos e acessórios
Potato, bacon and cheese tortilla
Preparação 25min
Total 50min
10 portions
Ingredientes
-
potatoes cut into large, even pieces (approx. 5 cm)600 g
-
water700 g
-
onion cut into quarters200 g
-
extra virgin olive oil300 g
-
eggs8
-
baking powder15 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into cubes100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
645.7 mg
Proteína
12.6 g
Energia
1026 kJ /
244.3 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
8.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Portuguese green eggs
50min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Green onion flatbreads
55min
Apricot Danish slice
40min
Plaited pork pie
40min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min