
Dispositivos e acessórios
Grilled potato salad with pangrattato
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
kipfler potatoes unpeeled and cut into halves (see Tips)1000 g
-
salt plus extra to season2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
fresh dill fronds only (see Tips)3 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
wholegrain mustard2 - 3 tsp
Pangrattato
-
olive oil20 g
-
day-old bread torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)40 g
-
pancetta cut into pieces (see Tips)100 g
-
rocket60 g
Nutrição por 1 portion
Energia
323 kcal /
1356.6 kJ
Proteína
10.9 g
Gordura
20.5 g
Hidratos de carbono
22.2 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
9.7 g
Sódio
452.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia

Potatoes
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia