Dispositivos e acessórios
Beef pierogi
Preparação 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
237.3 mg
Proteína
22.3 g
Energia
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
73.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetarian Medallions
Değerlendirme yok
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Değerlendirme yok
Loaded Potato Waffle
50 dk
Homemade Sour Cream
16sa 30 dk
Waffles
25 dk
Souffle pancakes with berries
40 dk
Red Yeast Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
30 dk
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1sa 5 dk
Mango sago pudding
35 dk
Lebanese-style hommus
13sa 15 dk
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4sa 55 dk
Mango sorbet
2 dk