Dispositivos e acessórios
Beef pierogi
Preparação 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
237.3 mg
Proteína
22.3 g
Energia
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
73.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Spiralized Fruit Yogurt
Nenhuma avaliação
Chocolate Peanut Butter Shake
15min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Boosted Super Green Juice
10min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Fruit and Nut Bread
2h 30min
Pâté en croûte
8h 45min
Ghost meringues
12h 25min
Banana bread
1h 40min
Potato pancakes
45min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min