Dispositivos e acessórios
Kjøttbrød
Preparação 20min
Total 1h 20min
16 skiver
Ingredientes
-
vann400 g
-
hvitt brød delt i biter50 g
-
melk100 g
-
vegetabilsk olje20 gram
-
løk delt i to80 g
-
kjøttdeig, svin og okse (f.eks. svinekjøtt og storfekjøtt)800 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
paprika krydder, søtt½ ts
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 skive
Proteína
13 g
Energia
694 kJ /
166 kcal
Gordura
12 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação