Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 27.4 g
- Gordura
- 28.7 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sódio
- 1066.2 mg
Receitas alternativas
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken in chipotle sauce
40min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1u.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Chilli with rice
50 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Mexican chicken stew
40min
Beef stew with gnocchi
3hod. 15min