Leczo (smoked sausage ratatouille)
TM6 TM5

Leczo (smoked sausage ratatouille)

4.8 (104 avaliações )

Ingredientes

  • 250 g Polish sausage, cut into slices
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 150 g onion, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp sea salt
  • 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
  • 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g tomato passata (see Tips)
  • crusty bread of choice, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
1720.9 kJ / 411.3 kcal
Proteína
13.8 g
Hidratos de carbono
27.4 g
Gordura
28.7 g
Gordura saturada
8.1 g
Fibra
6.7 g
Sódio
1066.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas