Dispositivos e acessórios
Gebakken buns
Preparação 15min
Total 1h 30min
20 stuks
Ingredientes
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
124 mg
Proteína
6.8 g
Energia
640.4 kJ /
153.2 kcal
Gordura
4.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nenhuma avaliação
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Broccoli-ham omelet
35min