Dispositivos e acessórios
Spinach and lemon cake
Preparação 20min
Total 3h 45min
12 slices
Ingredientes
Spinach cake
-
frozen chopped spinach finely chopped500 g
-
butter to grease
-
grapeseed oil200 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour240 g
-
arrowroot flour50 g
-
baking powder2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice (approx. 1½ lemons)3 tbsp
-
lemon zest cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith5 pieces
-
pouring (whipping) cream400 g
-
icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, to decorate1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
144.3 mg
Proteína
6.7 g
Energia
2040.7 kJ /
487.7 kcal
Gordura
31 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
48.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Treats
33 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Piernik (Polish honey cake)
2h 50min
Poppy seed torte
5h
Honey cake
49h 30min
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Pizza rolls
1h 45min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Sesame Biscuits
1h 15min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Pear and chocolate frangipane
2h