Dispositivos e acessórios
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Preparação 20min
Total 3h 45min
12 slices
Ingredientes
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
151.4 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Gordura
26.1 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
46.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Keto bread rolls
1h 15min
Keto Cream Cheese Pancakes
40min
Soy bread with seeds
3h 50min
Gluten-Free Pretzels
2h 25min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Posh Paleo Bread
55min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Keto sweet pastry
1h
No-bake coffee cake
7h 30min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min