Dispositivos e acessórios
Pâtè with Riesling
Preparação 15min
Total 3h
6 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
353.9 mg
Proteína
7.4 g
Energia
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
16.6 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Panna cotta
6h 15min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken and port pâté
1h 30min
Sour Plum Sauce
Nenhuma avaliação
Pinot Noir Poached Pears
2h
Chicken liver pâté
2h 20min
Chicken Liver Pate
25min
Smoked trout pâté
3h 15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Home-style soda bread with spring onion
1h
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min