Dispositivos e acessórios
Pâtè with Riesling
Preparação 15min
Total 3h
6 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
353.9 mg
Proteína
7.4 g
Energia
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
16.6 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Apple, leek and sage sauce
15min
Tapenade
10min
Caesar salad dressing
10min
Chicken liver pâté
2h 20min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Simple gluten free herb gravy
20min
Parmesan gelato
4h 30min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min