Dispositivos e acessórios
Pâtè with Riesling
Preparação 15min
Total 3h
6 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
353.9 mg
Proteína
7.4 g
Energia
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
16.6 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Porcini mushroom salt
5min
Prawn and saffron risotto
30min
Sangria ginger punch
1h 5min
Chicken liver pâté
2h 20min
Mayonnaise
5min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Taramasalata
15min
Cream cheese spread with radishes
5min
Smoked trout pâté
3h 15min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Mojito-style cocktail
10min