
Dispositivos e acessórios
English Brunch
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
medium eggs chilled6
-
plum tomatoes quartered200 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
olive oil40 g
-
caster sugar5 g
-
tomato purée10 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
cannellini beans, tinned drained200 g
-
brown mushrooms, fresh quartered100 g
-
onions sliced (3 mm thick)150 g
-
pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)200 g
-
dried thyme½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
-
fresh mixed herbs for garnishing
-
cherry tomatoes120 g
Nutrição por 1 portion
Energia
445.8 kcal /
1865.2 kJ
Proteína
22.8 g
Gordura
30.4 g
Hidratos de carbono
22.8 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7.5 g
Sódio
810.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Brunch with Thermomix Friend®
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda