English Brunch

English Brunch

4.5 2 avaliações
Preparação 20min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • medium eggs chilled
    6
  • plum tomatoes quartered
    200 g
  • water
    100 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • olive oil
    40 g
  • caster sugar
    5 g
  • tomato purée
    10 g
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • cannellini beans, tinned drained
    200 g
  • brown mushrooms, fresh quartered
    100 g
  • onions sliced (3 mm thick)
    150 g
  • pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)
    200 g
  • dried thyme
    ½ tsp
  • sliced white bread toasted, for serving
  • fresh mixed herbs for garnishing
  • cherry tomatoes
    120 g

Nutrição por 1 portion

Energia 445.8 kcal / 1865.2 kJ
Proteína 22.8 g
Gordura 30.4 g
Hidratos de carbono 22.8 g
Fibra 5.4 g
Gordura saturada 7.5 g
Sódio 810.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...