Dispositivos e acessórios
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
Preparação 35min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Citrus Mustard Dip
-
orange marmalade no peel100 g
-
mayonnaise125 g
-
creamed horseradish40 g
-
wholegrain mustard40 g
-
freshly squeezed lime juice10 g
Coconut-crusted Prawns
-
plain flour50 g
-
Cajun spice mix2 tsp
-
desiccated coconut50 g
-
cornflakes100 g
-
extra large king prawns, raw350 g
-
medium eggs beaten3
-
sunflower oilvegetable oil1200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
349 mg
Proteína
20 g
Energia
2743 kJ /
661 kcal
Gordura
51 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hawaiian Summer
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn Dumplings
1h 15min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5h 50min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40min
Mojo Sauce for Seafood
10min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2h
Guacamole
5min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Chorizo and Chicken Burgers
20min