Dispositivos e acessórios
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
Preparação 35min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Citrus Mustard Dip
-
orange marmalade no peel100 g
-
mayonnaise125 g
-
creamed horseradish40 g
-
wholegrain mustard40 g
-
freshly squeezed lime juice10 g
Coconut-crusted Prawns
-
plain flour50 g
-
Cajun spice mix2 tsp
-
desiccated coconut50 g
-
cornflakes100 g
-
extra large king prawns, raw350 g
-
medium eggs beaten3
-
sunflower oilvegetable oil1200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
349 mg
Proteína
20 g
Energia
2743 kJ /
661 kcal
Gordura
51 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hawaiian Summer
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Mulled Wine
30 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Best Beer Battered Fish
30 Min
Christmas Punch
20 Min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Beer Battered Cod Bites
1 Std. 10 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Prawn Dumplings
1 Std. 15 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min